News & Events - YogAcademy

News & Events

Summer Camp 500-RYT Yoga TheZpoint Parga Κύριο

Θέλετε να ξεκινήσετε μια Νέα Καριέρα ή να απογειώσετε την ήδη υπάρχουσα? Μπορείτε να ξεκινήσετε από το μηδέν και να εξελιχθείτε σε έναν από τους πιο καταρισμένους Έλληνες Δασκάλους Yoga! Η YogAcademy η Μοναδική Ελληνική Σχολή που προσφέρει Ολοκληρωμένη Εκπαίδευση στη Yoga, με όλα της τα προγράμματα αναγνωρισμενα από τη Yoga Alliance, σας δίνει τη δυνατότητα να πιστοποιηθείτε σαν 500-RYT από τη Yoga Alliance, με ένα ευέλικτο Πρόγραμμα Σπουδών Part Time και Full Time και να κατοχυρώσετε όλες τις ώρες Εκπαίδευσής σας, για την Ανώτερη Πιστοποίηση 500-RYT στην κατεύθυνση Yoga Therapeutics! Ειδικά για το καλοκαίρι του 2017, η YogAcademy σας δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσετε διακοπές και Εκπαίδευση μαζί! Το ολοκαίνουριο ΤhhZpointResort στην Πάργα, ανοίγει τις πόρτες του για να μας υποδεχτεί! Σε ένα πανέμορφο τοπίο με θέα τους Παξούς, και τη Λευκάδα, οι μέρες ξεκινούν με την ανατολή του ήλιου, και ολοκληρώνονται με τη δύση του, με ένα μεσημεριανό διάλλειμα για βουτιές στην πισίνα!

200Hr Yoga Teacher Training      01/08-15/08/207     Parga-TheZpoint  

50Hr Yin Yoga Teacher Training  24/07-27/08/2017    Parga-TheZpoint  

50Hr Restorative Yoga TT          30/08-03/09/2017    Parga-TheZpoint  

                                               06/09-09/09/2017   Αθήνα-YogAcademy

Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να σας εκπλήξει!

Ένα ταξίδι χιλιάδων μιλίων ξεκινάει με ένα απλό βήμα! 

Κάντε το σήμερα!

Πληροφορίες-Εγγραφές: 2107620386 και 6937404474

http://www.yogacademy.gr/training

https://www.facebook.com/yogacademy.gr/

Επιστημονική Υπέυθυνη 

Έβελυν Ζώτου MSc, E200-RYT, RCYT, CEYAP, Kundalini RYT, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, ACSM Health&Fitness Instructor 

 

 

Περισσότερα...

100Hr Yoga Specialst Κύριο

The best way to cheer yourself up is to try to cheer somebody else up!

Είσαι επιστήμονας Φυσικής Αγωγής που θέλει να προχωρήσει την εκπαίδευση του ένα βήμα μπροστά; Βρέθηκες τυχαία στα μονοπάτια της Γιόγκα αλλά ίσως να μην ήταν καθόλου τυχαίο; Η σειρά της Yoga Basics είναι για σένα! Εδώ θα μάθεις όλα όσα χρειάζεται για να ξεκινήσεις σωστά –αν είσαι έξω από το χώρο της εκπαίδευσης- ή για να αποκτήσεις την ικανότητα διδασκαλίας με ασφαλή τρόπο απ’ το Α ως το Ω.

Tα μαθήματα πραγματοποιούνται σε 4 3ήμερα, και οδηγούν τους Επιστήμονες Φυσικής Αγωγής στο Δίπλωμα του Yoga Instructor, δίνοντας του τη δυνατότητα όποτε και εφόσον το επιθυμεί να σευνεχίσει με τις υπόλοιπες 100ώρες και να πιστοποιηθεί σαν Yoga Specialist με αναγνώριση 200-RYT από τη Yoga Alliance!

Γυμναστές, πάρτε τη θέση που σας αξίζει!

Αναλυτικές πληροφορίες και πρόγραμμα στο http://www.yogacademy.gr/training/100hr-yoga-specialist

και στα τηλέφωνα 20176320386 6937404474

Περισσότερα...

Ανώτερη Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga 500-RYT Κύριο

Θέλετε να ξεκινήσετε μια Νέα Καριέρα ή να απογειώσετε την ήδη υπάρχουσα? Μπορείτε να ξεκινήσετε από το μηδέν και να εξελιχθείτε σε έναν από τους πιο καταρισμένους Έλληνες Δασκάλους Yoga! Η YogAcademy η Μοναδική Ελληνική Σχολή που προσφέρει Ολοκληρωμένη Εκπαίδευση στη Yoga, με όλα της τα προγραάμματα Αναγνωρισμενα από τη Yoga Alliance, σας δίνει τη δυνατότητα να Πιστοποιηθείτε σαν

200-RYT Έναρξη 1/4/2017

100HrYoga4Kids-RCYT  Έναρξη 16/3/2017

60HrAerial2Yoga-CE Έναρξη 31/03/2017

50HrYin-CE  Έναρξη 14/7/2017

50HrRestorative-CE Έναρξη 19/7/2017

40HrCairYoga-CE Έναρξη 27/7/2017

40HrPartenrYoga-CE Έναρξη 1/8/2017

και να κατοχυρώσετε όλες τις ώρες Εκπαίδευσής σας, για την Ανώτερη Πιστοποίηση 500-RYT στην κατεύθυνση Yoga Therapeutics!

Η YogAcademy είναι επίσης η Μοναδική Ελληνική Σχολή που προσφέρει:

2 Υποτροφίες και Ανταλλακτική υπηρεσία!

Για το Εαρινό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα, η Έγκαιρη Προεγγραφή δίνει δυνατότητα σε όσους επιλέξουν την Πλήρη Εκπαίδευση των 500 ωρών να κερδίσουν ένα Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Δωρεάν! 

Με τη νέα χρονιά, δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να σας εκπλήξει!

Ένα ταξίδι χιλιάδων μιλίων ξεκινάει με ένα απλό βήμα! 

Κάντε το σήμερα!

Πληροφορίες-Εγγραφές: 2107620386 και 6937404474

http://www.yogacademy.gr/training

https://www.facebook.com/yogacademy.gr/

Επιστημονική Υπέυθυνη 

Έβελυν Ζώτου MSc, E200-RYT, RCYT, CEYAP, Kundalini RYT, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, ACSM Health&Fitness Instructor 

 

 

Περισσότερα...

Καλοκαιρινές Διακοπές και Εκπαίδευση Δασκάλων στην πανέμορφη Πάργα! Κύριο

Aυτό το καλοκαίρι μπορείς να εκπαιδευτείς στη Yoga απολαμβάνοντας τις Καλοκαιρινές σου διακοπές στο ZpointRetreat!

To ZpointResort είναι ένας ολοκαίνουριος Ζεν χώρος 6χμ έξω από την Πάργα, με 4 2όροφες σουίτες χτισμένες με βάση τη βιοκλιματική αρχιτεκτονική, προορισμένος για αναζωογόνηση, αποτοξίνωση, χαλάρωση αλλά και Εκπαίδευση, Άσκηση και Διατροφή!

Η YogAcademy διοργανώνει εκεί Θερινά Εκπαιδευτικά Yoga, Aerial2Yoga, Yoga4Kids, Yin, Partner, Restorative!

Aerial2Yoga TeacherTraining 10-16/7 

Yoga4Kids Teacher Training 24-31/7

Yoga TeacherTraining  1-21 Αυγούστου  

Yin Yoga Teacher Training 28/8-3/9

Restorative Yoga 4-10/9

Τα μαθήματα ξεκινούν στις 8πμ και ολοκληρώνονται στις 9μμ με μια ολιγόωρη διακοπή για μπάνιο στην πισίνα του Zpoint ή μια από τις κοντινές Μαγικές παραλίες!

Όλα τα προγράμματα της YogAcademy είναι ολιγομελή,και το κλείσιμο της θέσης κρίνεται απαραίτητο. Σε περίπτωση μη πραματοποίησης του Εκπαιδευτικού το ποσό της κράτησης επιστρέφεται στο ακέραιο!

 

Για αναλυτικές πληροφορίες Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Περισσότερα...

Open Heart ZenDanceKundalini Workshop Κύριο

Heart Opening Workshop (4ο Chakra) 
Η καρδιά "ματώνει" η καρδιά "ραγίζει" η καρδιά "πετάει" η καρδιά πονάει. Ανοίξτε την καρδιά σας, κοιτάξτε μέσα σας. Πόσα από οσα ειναι εκει ειστε εσεις? Πόσα είναι ολοι οι άλλοι? όλα τα άλλα?
Δεν είναι αυτό που νομίζεις, κι ότι κι αν νομίζεις δεν είναι!
Η ZenDanceKundalini Yoga παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!
Βασισμένη στη Kundalini την πλέον ενεργητική μορφή Yoga, επικεντρώνεται στην αναπνοή, και την ελεύθερη κίνηση του σώματος, βελτιώνει τη διάθεση, αυξάνει τη δύναμη, απελευθερώνει ενέργεια, χαρίζει ηρεμία και αρμονία!
Το κοινό στοιχείο με τη γιόγκα είναι η αντιμετώπιση του σώματος σαν ΟΛΟΝ.
Πνεύμα, Σώμα, Ψυχή, αλληλεπιδρούν και συνεργούν.
Το διαφορετικό είναι ότι δεν υπάρχει στατικότητα, εστίαση στις ασάνες και την εκτέλεσή τους, αλλά συνεχής ροή κίνησης που ενεργοποιεί και τα κέντρα ενέργειας του σώματος μας. 
Η κίνηση λειτουργεί σαν διακόπτης «ανοίγματος» που απελευθερώνει πίεση, αρνητικά συναισθήματα και απεγκλωβίζει την ενέργεια που βρίσκεται στο σώμα μας
Η μουσική αποτελεί συστατικό στοιχείο του μαθήματος, που συντελεί τόσο στην κινητοποίηση, όσο και στη διατήρηση μιας κίνησης για 1, 3, 5, 7 λεπτά!!
Η χρήση Ελληνικών ρυθμών, έρχεται και συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο την έκφραση του σώματος, και συνδράμει στη δημιουργία μιας -μυσταγωγικής- κάποιες φορές εμπειρίας.

Περισσότερα...

60Hr Aerial2Yoga TeacherTraining CE by Yoga Alliance Κύριο

Το “60Hr Aerial2Yoga “Teacher Training της YogAcademy είναι ένα ταχύρυθμο, εντατικό “Πρόγραμμα Εξειδίκευσης  Δασκάλων” στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη μορφή της Aerial Yoga με την αναγνώριση της Yoga Alliance,  του μεγαλύτερου και εγκυρότερου Οργανισμού Yoga στον κόσμο. Η YogaAcademy δημιούργησε τα δικά της μοναδικά προγράμματα, με χρήση Αιώρας, εναέρια και στο έδαφος:  Aerial2Yoga, Aerial2Fitness, Aerial2Pilates, AerialTherapy, Aerial4Kids 

Τον τελευταίο καιρό, όλο και περισσότεροι άνθρωποι, με όλο και λιγότερη ενασχόληση, αποκτούν “πιστοποιήσεις” και γίνονται “δάσκαλοι” χωρίς να διαθέτουν κανένα επιστημονικό/εκπαιδευτικό υπόβαθρο.  

Για τη YogAcademy είναι ζήτημα αρχής, να πιστοποιεί Δασκάλους με Έγκυρους Τίτλους, τυπικές αλλά και ουσιαστικές προυποθέσεις, και γνώσεις που να εξασφαλίζουν την ασφάλεια των μαθητών και την αποτελεσματική καθοδήγησή τους.  

Ένας πτυχιούχος δεν είναι απαραίτητα καλός δάσκαλος, ένας μη πτυχιούχος μπορεί να είναι ένας επικίνδυνος δάσκαλος!

 

Σύντομη Περιγραφή

Το “60Hr Aerial 2Yoga” Teacher Training (ΤΤ) παρέχεται είτε σαν σύνολο 60ωρών είτε σαν 3 20ωρες Εκπαιδευτικές Ημερίδες, οι οποίες ολοκληρώνονται με 2 ώρες πρακτικής. 

 

Οι Εκπαιδευτικές 2ημερίδες μπορούν να επιλεγούν μεμονωμένα. Έτσι τόσο η γνώση, όσο και το κόστος του ΤΤ είναι στην ευχέρεια του Εκπαιδευόμενου ο οποίος επιλέγει το πεδίο που του χρειάζεται, και άπτεται των ενδιαφερόντων του!

Περισσότερα...

60Hr Aerial2Yoga Instructor TeacherTraining Κύριο

Το “Aerial2Yoga Instructor “Teacher Training της YogAcademy είναι ένα ταχύρυθμο, εντατικό “Πρόγραμμα Εξειδίκευσης  Δασκάλων” στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη μορφή της Aerial Yoga με την αναγνώριση της Yoga Alliance,  του μεγαλύτερου και εγκυρότερου Οργανισμού Yoga στον κόσμο. Η YogaAcademy δημιούργησε τα δικά της μοναδικά προγράμματα, με χρήση Αιώρας, εναέρια και στο έδαφος:  Aerial2Yoga, Aerial2Fitness, Aerial2Pilates, AerialTherapy, Aerial4Kids 

Για πρώτη φορά ένα Εκπαιδευτικό απευθύνεται αποκλειστικά  σε Γυμναστές  που επιθυμούν να εντάξουν αιώρες, Aerial Swings (αιώρες) στη διδασκαλία τους. 
Οι απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ που είναι 200Hr-RYT μπορούν να εξειδικευτούν σε ένα ή περισσότερα προγράμματα, αυτόνομα,  ή συνολικά σαν μέρος του πτυχίου τους για τις 500ώρες Yoga (500Hr-RYT)  και όλοι οι υπόλοιποι μπορούν να την προσθέσουν σαν αυτόνομη εξειδίκευση στο βιογραφικό τους! 

Τον τελευταίο καιρό, όλο και περισσότεροι άνθρωποι, με όλο και λιγότερη ενασχόληση, αποκτούν “πιστοποιήσεις” και γίνονται “δάσκαλοι” χωρίς να διαθέτουν κανένα επιστημονικό/εκπαιδευτικό υπόβαθρο.  

Για τη YogAcademy είναι ζήτημα αρχής, να πιστοποιεί Δασκάλους με Έγκυρους Τίτλους, τυπικές αλλά και ουσιαστικές προυποθέσεις, και γνώσεις που να εξασφαλίζουν την ασφάλεια των μαθητών και την αποτελεσματική καθοδήγησή τους.  

Ένας πτυχιούχος δεν είναι απαραίτητα καλός δάσκαλος, ένας μη πτυχιούχος μπορεί να είναι ένας επικίνδυνος δάσκαλος!

Περισσότερα...

YogAcademy Scholarships 2017 Κύριο

Η Σχολή Εκπαίδευσης της YogAcademy ήρθε να καλύψει το κενό στην Επιστημονική Εκπαίδευση στη Γιόγκα. Για μας η «Δημιουργία» Δασκάλων δεν είναι αυτοσκοπός. Είναι αποτέλεσμα! Αποτέλεσμα που προκύπτει μέσα από την ουσιαστική ενασχόληση, η οποία οδηγεί κάποιους στα μονοπάτια της προσωπικής εξάσκησης, και άλλους τους οδηγεί επιτακτικά σχεδόν στην ανάγκη μετάδοσης της γνώσης. Η ανάγκη για διδασκαλία δεν υποβάλλεται ούτε επιβάλλεται. Αναβλύζει αβίαστα σε όποιον την έχει ήδη μέσα του. Η Σχολή Εκπαίδευσης της YogAcademy παρέχει Εκπαίδευση που οδηγεί σε Πιστοποίηση αναγνωρισμένη από τη Yoga Alliance (Hatha Yoga), ενώ έχει αναπτύξει τα δικά της Καινοτόμα Προγράμματα Εκπαίδευσης:  
#Yoga4Kids #Aerial2Yoga   #ZenDanceKundalini #Yoga2Therapy

Κάθε Πρόγραμμα μπορεί να οδηγήσει σε 200Hr RYT και μεταγενέστερα σε 300Hr και 500Hr. Προτεραιότητα μας είναι η δυνατότητα πρόσβασης στα Εκπαιδευτικά Προγράμματα όσο το δυνατόν περισσότερων μαθητών, γι αυτό και:

  1. Είναι από τα πιο προσιτά της Ελληνικής πραγματικότητας
  2. Παρέχονται με έκπτωση έως και 500e με προεγγραφή!
  3. Παρέχονται με δυνατότητα έως και 10δόσεων
  4. Είναι δυνατό να αποδωθούν μέσω επιλεγμένων υπηρεσιών!
  5. Επιστρέφεται μέρος των διδάκτρων σε 2 μαθητές κάθε ΤΤ!
  6. Παρακολουθούνται ΔΩΡΕΑΝ όσες φορές επιθυμεί ο Μαθητής /Δάσκαλος

Οι Υποτροφίες και η Ανταλλακτική Υπηρεσία αποτελούν Πανελλαδική καινοτομία της YogAcademy.

Περισσότερα...

Be Strong Workshop

Στάσου στα πόδια σου!  Δυνατός σαν βουνό, ευέλικτος σαν δέντρο, άφοβος σαν πολεμιστής! 

Η σταθερη βάση στη yoga όπως και στη ζωή, είναι αυτή που σου εξασφαλίζει τη στάση σου στις δυσκολίες. Η yoga θα σου ανοίξει το δρόμο της ενεργοποίησης, θα σε διδάξει να πατάς γερά στη γη, αλλά και να... γυρίσεις αντιστροφα!

Αυτήν την Κυριακή γιορτάζουμε τα γενέθλια μας με καλεσμένο τον Αντώνη Φραγκάκη.

Μέσα από τα μονοπάτια της Yoga, μαθητεύοντας ιδιαίτερα στην Iyengar, ο Αντώνης θα μας καθοδηγήσει με τη γνώση και την εμπειρία του σε μια πρακτική συνειδητοποίησης και ενεργοποίησης της βάσης που καθορίζει τη Στάσης μας στη Yoga και στη ζωή μας!

 

Θα κλείσουμε με ένα αλλιώτικο, ενεργητικά λυτρωτικό, Kundalini Yoga Party!

Περισσότερα...

2 Year KundaliniZenDance Birthday party

Αυτή την Κυριακή δεν θα το χάσεις, γιατί η συνήθεια που έγινε λατρεία, κλείνει τα 2 και το γιορτάζουμε!! Αλλά τι είναι αυτό το είδος yoga που έχεις αγαπήσει τόσο?
Η ZenDanceKundalini Yoga παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!
Βασισμένη στη Kundalini την πλέον ενεργητική μορφή Yoga, επικεντρώνεται στην αναπνοή, και την ελεύθερη κίνηση του σώματος, βελτιώνει τη διάθεση, αυξάνει τη δύναμη, απελευθερώνει ενέργεια, χαρίζει ηρεμία και αρμονία!
Το κοινό στοιχείο με τη γιόγκα είναι η αντιμετώπιση του σώματος σαν ΟΛΟΝ.
Πνεύμα, Σώμα, Ψυχή, αλληλεπιδρούν και συνεργούν.
Το διαφορετικό είναι ότι δεν υπάρχει στατικότητα, εστίαση στις ασάνες και την εκτέλεσή τους, αλλά συνεχής ροή κίνησης που ενεργοποιεί και τα κέντρα ενέργειας του σώματος μας.
Η κίνηση λειτουργεί σαν διακόπτης «ανοίγματος» που απελευθερώνει πίεση, αρνητικά συναισθήματα και απεγκλωβίζει την ενέργεια που βρίσκεται στο σώμα μας
Η μουσική αποτελεί συστατικό στοιχείο του μαθήματος, που συντελεί τόσο στην κινητοποίηση, όσο και στη διατήρηση μιας κίνησης για 1, 3, 5, 7 λεπτά!!
Η χρήση Ελληνικών ρυθμών, έρχεται και συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο την έκφραση του σώματος, και συνδράμει στη δημιουργία μιας -μυσταγωγικής- κάποιες φορές εμπειρίας.
Περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ακολουθήστε μας!

Log in