2 Year KundaliniZenDance Birthday party - YogAcademy

News & Events

2 Year KundaliniZenDance Birthday party

Αυτή την Κυριακή δεν θα το χάσεις, γιατί η συνήθεια που έγινε λατρεία, κλείνει τα 2 και το γιορτάζουμε!! Αλλά τι είναι αυτό το είδος yoga που έχεις αγαπήσει τόσο?
Η ZenDanceKundalini Yoga παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!
Βασισμένη στη Kundalini την πλέον ενεργητική μορφή Yoga, επικεντρώνεται στην αναπνοή, και την ελεύθερη κίνηση του σώματος, βελτιώνει τη διάθεση, αυξάνει τη δύναμη, απελευθερώνει ενέργεια, χαρίζει ηρεμία και αρμονία!
Το κοινό στοιχείο με τη γιόγκα είναι η αντιμετώπιση του σώματος σαν ΟΛΟΝ.
Πνεύμα, Σώμα, Ψυχή, αλληλεπιδρούν και συνεργούν.
Το διαφορετικό είναι ότι δεν υπάρχει στατικότητα, εστίαση στις ασάνες και την εκτέλεσή τους, αλλά συνεχής ροή κίνησης που ενεργοποιεί και τα κέντρα ενέργειας του σώματος μας.
Η κίνηση λειτουργεί σαν διακόπτης «ανοίγματος» που απελευθερώνει πίεση, αρνητικά συναισθήματα και απεγκλωβίζει την ενέργεια που βρίσκεται στο σώμα μας
Η μουσική αποτελεί συστατικό στοιχείο του μαθήματος, που συντελεί τόσο στην κινητοποίηση, όσο και στη διατήρηση μιας κίνησης για 1, 3, 5, 7 λεπτά!!
Η χρήση Ελληνικών ρυθμών, έρχεται και συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο την έκφραση του σώματος, και συνδράμει στη δημιουργία μιας -μυσταγωγικής- κάποιες φορές εμπειρίας.
Σε ποιούς απευθύνεται: Σε αρχάριους και προχωρημένους, δασκάλους Yoga και μαθητές. όσους αγαπούν την ένταση αλλά και την εσωτερικότητα, όσους έχουν κάνει γιόγκα, αλλά και όσους δεν είναι φαν!
Πού γίνεται: Η #KUNΔALINIzenΔANCE διδάσκεται αποκλειστικά στο AXIONplace κάθε Τετάρτη στις 7μμ, και κάθε Κυριακή στις 6.30μμ
Για κλείσιμο της θέσης απαιτείται η εγγραφή και προεξόφληση του μαθήματος έως 3 ώρες νωρίτερα.
Στα Κυριακάτικα μαθήματα η κράτηση θέσης γίνεται το αργότερο το Σάββατο στις 8μμ!
Για περισσότερες λεπτομέρειες και επιβεβαίωση της θέσης σας, απευθυνθείτε στη γραμματεία μας 2107620386 καθημερινές 9πμ-11μμ και Σάββατο 11πμ-8μμ

 

Ακολουθήστε μας!

Log in